Author Topic: Missing posts  (Read 1494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cobstar

  • Joined-July
  • EE Society Member
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1355
Missing posts
« on: August 11, 2015, 03:57:35 PM »
There seem to be posts missing on the EE Society Forum - a gap between 5 August and 10 August. I'm sure I had some exchanges with other members yesterday but the posts have gone.

Offline why1040

  • Joined-November
  • EE Society Member
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1081
Re: Missing posts
« Reply #1 on: August 13, 2015, 06:17:08 PM »
For those stuck on this version, Nix has said the following, but isn't on a computer so I'm passing on the details:

FAO EE forum members. We are migrating to a new VPS, so please bear with us and, while I'm checking the configuration, please force refresh your browser to ensure you're using the new IP address. The old server will be removed shortly, which will resolve any conflicts but I may have to put the forums in maintenance mode for a while today. Thank you for your patience

You may also need to clear your cache...

Offline nix

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1218
Re: Missing posts
« Reply #2 on: August 15, 2015, 09:53:24 AM »
Hi all,

Unfortunately the missing posts from cannot be retrieved, there was a very minor error with the migration and we apologise profusely for this. It should be all business as usual now though, with no further migrations in the foreseeable future. Thank you for your patience.

Offline nona

  • Joined-January
  • EE Society Member
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3089
Re: Missing posts
« Reply #3 on: August 15, 2015, 11:43:04 PM »
Thanks Nix

Nona